Bli med på 1. mai mot imperialistisk krig og dyrtid – for et fritt Palestina!

Av redaksjonen.

Kampkomiteen oppfordrer alle aktivister, medlemmer og venner til å bli med oss i tog og markeringer første mai. Vi vil markere dagen sammen med våre venner i andre organisasjoner og miljøer, og vi ønsker varmt å samarbeide med flere.

Bli med ut på gata 1. mai. Bli med og reis den røde fanen sammen med det palestinske folkets fane. Ta kontakt med oss, eller møt opp til angitt tid og sted. Der møter Kampkomiteen opp, med våre venner og de vi samarbeider med.

Oppmøter:

Oslo: 11.00 på Grønland torg.
Bergen: 12.00 på Vågsallmenningen.
Trondheim: 12.00 i toppen av Nordre gate.
Kristiansand: 11.45 ved Arbeideren (Festningsgata 4).

Første mai er arbeiderklassens internasjonale kampdag. Det er en dag hvor internasjonal solidaritet står i fokus. Årets markering vil preges av Israels folkemord i Gaza, og antiimperialistisk støtte til den heltemodige palestinske motstandskampen. Videre vil den for Kampkomiteen preges av kampen mot dyrtida, de økte prisene og rentene, som følge av krisa i kapitalismen, og kamp mot den russiske imperialismens angrepskrig mot Ukraina.

Støtt den palestinske motstandskampen! Fritt Palestina!

Ned med Russlands angrepskrig mot Ukraina!

Kamp mot økte priser – streik for høyere lønn!

Arbeidere og undertrykte i alle land, foren dere!

Les Kampkomiteens 1. mai-uttalelse:

Rapporter fra 1. mai tidligere år:

Doner til Kampkomiteen