Plakater for 25. november

De siste dagene er det satt opp plakater for markeringer av den internasjonale dagen for bekjempelse av vold mot kvinner  25. november. Vi deler her bilder fra Trondheim, Stjørdal, Malvik og Kristiansand.

Oppmøteinformasjon:
Oslo: kl. 17.00 ved Osvaldmonumentet på Jernbanetorget.
Bergen: kl 17.00 på Biblioteksplassen.
Trondheim: kl. 17:00 ved 22. juli-minnesmerket i Tordenskioldsparken.
Kristiansand: kl. 19:00 ved Slottet i krysset Markens-Tordenskjolds gate.

Les mer om 25. november her:

17. november satte aktivister fra Kampkomiteen opp plakater for å mobilisere til demonstrasjon mot vold mot kvinner fredag 25. november. Plakatene ble hengt opp i Trondheim, samt i nabokommunene Malvik og Stjørdal. Flere forbipasserende viste interesse og ga støtte til budskapet.

17. november hengte Kampkomiteen opp mobiliseringsplakater for markeringen av dagen for bekjempelsen av vold mot kvinner. Områdene som ble dekt er Trondheim sentrum og busstoppene østover ut av byen. 

19. november ble det hengt opp plakater i Kristiansand sentrum, og det ble delt ut løpesedler under en demonstrasjon til støtte for iranske kvinner. 

Doner til Kampkomiteen