Kristiansand: Kvinner, liv, frihet!

Skrevet av aktivister i Kristiansand.

Lørdag 19.11. deltok aktivister i ei markering til støtte for kvinner som kjemper mot regimet i Iran.

Det var flere appeller, sang, musikk, dikt og en gateteater som viste kvinner som ble slått i bakken, reiste seg igjen, og knytta nevene. Underveis i demonstrasjonen ble det ropt slagord mot regimet, for frihet til politiske fanger, og for frihet til kvinnene og folket. 

Markeringa ble avlutta med demonstrasjon gjennom sentrum, der demonstrantene bar plakater med bilde av noen av de som er blitt drept i demonstrasjonen i Iran. Til slutt delte aktivister ut flygeblader og oppfordra til deltakelse på markeringa 25. november, den internasjonale dagen for solidaritet og kamp mot vold mot kvinner.    

Doner til Kampkomiteen