Oslo: MC-demonstrasjon for Palestina

Skrevet av aktivister fra Oslo

Lørdag 15. juni deltok aktivister fra Kampkomiteen i et demonstrasjonstog som gikk fra Utenriksdepartementet til Israels ambassade. Motorsyklister hadde organisert seg og ledet an demonstrasjonen i fronten, men resten av toget fulgte bak å ropte slagord hele veien. Kampkomiteen deltok med banner med parolen «Støtt den palestinske motstandskampen! – Fritt Palestina!».

Det ble en kraftfull demonstrasjon med mye liv, både fra demonstrantene og fra motorsyklistene. Etter demonstrasjonen samlet seg ved ambassaden ble det holdt appeller fra representanter fra bl.a. Aksjonsgruppa for Palestina og Rødt.

Videre inviterte arrangørene til å stikke innom eller delta i camp-aksjonen ved Stortinget, der det beleires med telt i forkant av avstemningen i Stortinget om hvorvidt Oljefondet skal fortsette å investere i Israels okkupasjon av Palestina.

Doner til Kampkomiteen