Kristiansand: Sommermarkering for Palestina

Skrevet av aktivister i Kristiansand.

Søndag 16. juni deltok aktivister fra Kampkomiteen på den årlige sommermarkeinga til Palestinakomiteen og Palestinsk forening. 

En lege fra NORWAC fortalte fra sine nylige turer Gaza. Han fortalte om lidelsene til folket, og om helsepersonell som blir fengsla, torturert og også drept. På spørsmål om han hadde sett noe som tyda på at Hamas bruker eller skjuler seg på sykehusene, sa han at han aldri har sett noe til verken Hamas-soldater, våpen eller tunneler på de sykehusene han har vært på, men han hadde sett mange IDF-våpen. Dette var også noe han hadde snakka med helsearbeidere fra andre sykehus om, og de fortalte det samme.

Etterpå var det grilling og deltakere hadde med mat og kaker til et stort fellesbord, og markeringa ble fyllt av barnelek, sang og prat. 

Doner til Kampkomiteen