Oslo: Demonstrasjon for motstandskampen i Palestina

Skrevet av aktivister i Oslo

Fredag 31. mai deltok aktivister fra Kampkomiteen på en demonstrasjon arrangert av Sava Gaza – Free Palestine til støtte for den palestinske motstandskampen. Demonstrasjonen begynte på Grønland Torg, hvor det ble ropt slagord og spilt musikk, og en appellant oppfordret alle til å gjøre hva de kunne for å støtte opp om kampen.

Deretter ble det demonstrasjonstog mot Stortinget, og det var omtrent 700-1000 mennesker på det meste ble det anslått. Toget var livlig og det ble ropt slagord med innlevelse hele veien til Stortinget.

Ved stortinget ble det holdt en rekke appeller, bl.a. av en representant fra Jewish Voice for Peace, som erklærte sin fulle støtte til den palestinske motstandskampen, og sin forakt for Israels folkemord.

Doner til Kampkomiteen