Kristiansand: Markeringer for Palestina

Skrevet av aktivister i Kristiansand. 

Lørdag 13. april deltok aktivister fra Kampkomiteen i to markeringer til støtte for det palestinske folket.

Helsearbeidere fra Sørlandet sykehus arrangerte sammen med Palestinsk forening ei stille markering for å fordømme volden som rammer kollegaene deres i Gaza, drap og fangenskap av palestinske leger og sykepleiere. Bakgrunnen for markeringa var det nylige angrepet på Al-Shifa sykehuset. Helsepersonell satt med bind for øynene, og det var informasjon og bilder, og små bylter som symboliserte drepte barn. Under markeringa solgte barn leker, frukt og godteri til støtte for Gaza. 

Etter denne markeringa deltok aktivistene i den ukentlige marsjen til Palestinakomiteen og Palestinsk forening. 

Doner til Kampkomiteen