Trondheim: Demonstrasjon for Gaza

Skrevet av aktivister i Trondheim

Lørdag 20. januar deltok aktivister fra Kampkomiteen på en demonstrasjon for Gaza i Trondheim. Demonstrasjonen samla over tusen deltakere og ble arrangert av Palestinakomiteen og Studenter for Palestina.

Demonstrasjonen var annonsert til å starte 14.00, men aktivistene ble møtt av musikk allerede en halvtime før arrangementet startet. Det ble holdt appeller på torget av arrangørene og andre. Deretter var det mer sang, før demonstrantene gikk i tog gjennom sentrumsgatene og tilbake til torget. Det ble ropt slagord som «Leve Palestina!», «La barna leve!» og «From the River to the Sea, Palestine will be free!» Etter den planlagte ruta var gått var entusiasmen så stor at det ble gått en runde til gjennom de fylte gatene.

Doner til Kampkomiteen