Bergen: Støttemarkering for Palestina

Skrevet av aktivister i Bergen.

Onsdag 18.10 arrangerte Kampkomiteen sammen med andre en støttemarkering for Palestina. I overkant av 200 personer fylte opp Øvre Vågsallmenningen og slagord som “Boikott Israel, fritt Palestina” og “Ingen er fri før alle er fri” runget over plassen. Det ble holdt flere følelsesladede appeller som fordømte Israels overgrep mot palestinerne. Kampkomiteen, Revolusjonære Kommunister og flere palestinere holdt appell.

Etter markeringen på Øvre Vågsallmenningen beveget mange demonstranter seg videre for å protestere mot et møte til støtte for Israel. Demonstrantene ble peppersprayet av politiet og noen demonstranter ble anholdt. Tross dette fortsatte demonstrantene videre til Torgallmenningen der slagord ble ropt før demonstrasjonen ble avsluttet.

Doner til Kampkomiteen