Oslo: Gaza blør – demonstrasjonstog 20.10.

Skrevet av aktivister i Oslo.

Bli med på et demonstrasjonstog fra utenriksdepartementet til den israelske ambassaden og vis solidaritet med befolkningen i Palestina!

Facebookgruppa «Boikott Israel, Fri Palestina» inviterer til en viktig demonstrasjon nå på fredag. Kampkomiteen har slutta seg til demonstrasjonen og vi oppfordrer alle til å møte opp og bli med å vise solidaritet med det palestinske folket.

Vi er nå vitne til at Israel angriper det palestinske folket med folkemorderisk ondskap og terror. Allerede har over 3500 palestinere blitt drept. Det er helt uakseptabelt å la dette skje i stillhet  – la oss intensivere alle aktiviteter og demonstrasjoner for Palestina – la oss fylle gatene med motstand og solidaritet! Fritt Palestina!

7. juni-plassen.

Tilsluttede organisasjoner: MINORG, Rasisme i Norge, SNP – Samfunnsengasjerte Norskpakistanere, Islam Net, Innocents Norge, PakNorway forum, NorPak media, Kampkomiteen, Søsterlenken, CJAS – Central Jamaat Ahle og Sunnat Norway:

Oppmøte:
Fredag 20.10. kl 17.30
På 7 juni plassen 1.


Markeringer og demonstrasjoner i Oslo denne uken:
Onsdag 18. oktober kl 1600 – Utenriksdepartementet
Torsdag 19. oktober kl 1800 – Utenriksdepartementet
Fredag 20 oktober kl 1730 – Utenriksdepartementet
Lørdag 21. oktober kl 1600 – Utenriksdepartementet

Doner til Kampkomiteen