Kristiansand: Markering 29. september

Skrevet av aktivister i Kristiansand.

Aktivister fra Kampkomiteen, og andre fra Arbeidsgruppa for markering av 11. september i Chile, har satt opp plakater i Kristiansand og nabokommunene for 50-årsmarkeringa av det borgerlig-militære kuppet i Chile.

Markeringa vil bli holdt på Aladdin Scene fredag 29. september kl. 18, og er til minne om ofrene for kuppet og diktaturet. I år fokuserer vi spesielt på de kidnappede (tvangsforsvunne) revolusjonære og barna som ble tatt fra familiene sine.

Program:
18.00: Minnemarkering og politisk del.
19.00: Pause. Empanadas i foajeen.
19.30: Musikk ved Canto Libre og Masikuna!

Fra markeringa i 2021, Plegaria a un Labrador (Bønn til en arbeider) av Víctor Jara, framført av noen av musikerne som også bidrar i år:

Les mer om markeringa her:

Doner til Kampkomiteen