1. mai mot krise og dyrtid

Av redaksjonen.

Kampkomiteen oppfordrer alle aktivister, medlemmer og venner til å bli med oss i tog og markeringer første mai. Vi vil markere dagen sammen med våre venner i andre organisasjoner og miljøer, og vi ønsker varmt å samarbeide med flere.

Bli med denne dagen, og reis den røde fanen mot imperialistisk krig og mot de økte prisene, sammen med Kampkomiteen. Ta kontakt med oss, eller møt opp til angitt tid og sted. Der møter Kampkomiteen opp, med venner og de vi samarbeider med.

Oppmøter:

Oslo: 10.30 på Grønland torg.
Bergen: 13.00 på Biblioteksplassen.
Trondheim: 12.00 i toppen av Nordre gate.
Kristiansand: 11.30 ved Arbeideren.

Første mai er arbeiderklassens internasjonale kampdag. Det er en dag hvor internasjonal solidaritet står i fokus. I dag markerer vi første mai i en situasjon preget av krig og krise. Den russiske imperialismens angrepskrig mot Ukraina, og krisa i kapitalismen med påfølgende dyrtid, preger verden, Europa og Norge.

Arbeidere og undertrykte i alle land, foren dere!
Ned med Russlands angrepskrig mot Ukraina!
Kjemp og gjør motstand!
Ut på gata 1. mai!

Opprop og rapporter fra 2022:

Doner til Kampkomiteen