Oslo: Møte for 8. mars

Skrevet av aktivister i Oslo.

4. mars var Kampkomiteen med å arrangere et møte om arbeiderkvinnedagen. Flere iranske organisasjoner deltok, blant annet: Solidaritet med Revolusjonen i Iran, Iransk Kurdistans Komala-parti, Midtøsten Gruppen Alna Bydel, Hiwa (Håp) Organisasjon, Kvinneutvalget i Komala-Norge, Komala Kurdistans Organisasjon av Irans Kommunistiske Parti, Irans Arbeiderkommunistiske Parti, Irans Arbeiderkommunistiske Parti–Hekmatist.

Møtet ble åpnet med en instrumental av internasjonalen. Det ble fremført musikk, vist klipp fra Iran og holdt flere innlegg og taler på norsk, farsi og kurdisk. Det ble servert smørbrød og kaker og rommet var fylt med lyttere og deltagere. Det var god stemning og deltakerne forlot møtet med entusiasme for 8. mars. 


Doner til Kampkomiteen