Oslo: Demonstrasjon mot Israel-markering

Skrevet av aktivister i Oslo.

Søndag 12. mai arrangerte en rekke forskjellige sionistiske organisasjoner en markering “mot Israel-hatet” foran Stortinget. Flere hundre sionister var samlet på Eidsvolls plass, som i anledning demonstrasjonen var gjerdet inn og tungt bevoktet av politiet.

Samtidig hadde Palestina-venner møtt opp for å demonstrere i solidaritet med det palestinske folket og mot Israels folkemord. Pro-palestinske slagord, megafoner, lydanlegg, trommer og klapping skapte problemer for sionistenes appellanter og deres egne støttespillere slet med å høre hva som ble sagt. Kampkomiteen deltok med parolene “Ingen støtte til Israels folkemord!” og “Støtt den palestinske motstandskampen – Fritt Palestina!”.

I forkant av demonstrasjonen ble det satt opp plakater på Blindern, Grønland, Tøyen, Økern og i Groruddalen.

Doner til Kampkomiteen