Akutt: Fordøm forfølgelsen av irske antiimperialister!

Vi har mottatt den følgende svært viktige meldingen fra Kampkomiteen i Oslo, som oppfordrer til å delta på en markering 19. april til støtte for forfulgte antiimperialister i Irland:


AKKURAT NÅ:
FORDØM FORFØLGELSEN AV DEN
ANTI-IMPERIALISTISKE BEVEGELSEN I IRLAND!

Våre kamerater i Anti-Imperialist Action Ireland melder i dag via sin twitterkonto om en massiv politioperasjon mot deres aktivister og sympatisører. De skriver at operasjonen mot deres aktivister ble initiert tidlig mandag morgen, da bevæpnet politi stormet hjemmene til flere aktivister i en koordinert aksjon. Politiet har gjennomført husransakelser og konfiskert mobiltelefoner, alt av elektronisk utstyr, samt politisk litteratur og materiell. Kameratene skriver at de fleste av aktivistene nå er blitt løslatt, men at to aktivister fortsatt sitter arrestert.


Represjonen og angrepene mot den revolusjonære og republikanske bevegelsen har blitt intensivert kraftig i ukene før det planlagte besøket fra den amerikanske presidenten Joe Biden. Også i forbindelse med de årlige markeringene av det irske påskeopprøret av 1916 har en rekke republikanske markeringer over hele landet blitt trakassert og overvåket av imperialistenes repressive styrker.


Vi ønsker å utrykke vår uforbeholdne støtte og solidaritet med våre irske kamerater, deres familier og venner. Vi fordømmer angrepet mot den revolusjonære bevegelsen i Irland!

MARKERING I OSLO

Kampkomiteen i Oslo inviterer alle antiimperialister og venner av det irske folket til å delta på en markering i solidaritet med Anti-imperialist Action Ireland
Tid: Onsdag 19. April kl 18.00
Sted: Utenfor Nasjonaltheateret t-banestasjon, ved fontenen.

Solidaritet med Anti-imperialist Action Ireland!
Fordøm forfølgelsen av den antiimperialistiske bevegelsen Irland!


Lenke: https://twitter.com/AIAIreland

Doner til Kampkomiteen