Oslo: Demonstrasjon fredag 31. mai for Palestina

Av aktivister i Oslo

Fredag 31. mai samles venner av Palestina til demonstrasjonstog mot Israels folkemord, for sanksjoner mot okkupasjonsstaten. Oppmøte kl 15:00 på Grønlands torg. Bli med!

Kampkomiteen er tilsluttet demonstrasjonen, som beskrives slik på Facebook:

Anerkjennelsen av Palestina som egen stat er ett stort skritt i riktig retning. Nå krever vi at regjeringen følger dette opp med å sette i gang sanksjoner mot Israel.

Det er snart 8 måneder siden Israel startet med nedslakting og fordrivelse av Palestinere i Gaza. FN rapporterer om over 34.000 drepte, inkludert mer enn 9000 kvinner og 14 000 barn.

Nesten 2 millioner mennesker – over 75 % av den totale befolkningen i Gaza – er internt fordrevne og mange familier har måttet flykte flere ganger. I tillegg står palestinere ovenfor hungersnød.

Våre medmennesker i Palestina har sterk behov for at vi fortsetter å kjempe kampen for dem. Vi kan ikke og kommer ikke til å gi opp. Derfor setter vi i gang demonstrasjoner, for å vise solidaritet.

Vi møtes på Grønlands Torg, den 31. Mai – kl.15.00. Samlet går vi i demonstrasjonstog mot Stortinget, hvor det vil bli holdt appeller. Mer info om det kommer.

Møt opp og inviter venner og bekjente.

Tilsluttede organisasjoner:
Palestinateltet
Mortensrud Felleskap
Samfunnsengasjerte norskpakistanere – SNP
MINORG
Foreldrealliansen
Kampkomiteen
Ung Plattform
Oslo SV
VNP (Verdensengasjerte-NorskPakistanere)

Parolene er:
-Stopp folkemordet i Gaza
-Norge må sanksjonere Israel
-Oljefondet ut av okkupasjonen

Doner til Kampkomiteen