Oslo: Løslat de arresterte fra LLL-demonstrasjonen!

Skrevet av aktivister i Oslo.

Lørdag 27. januar organiserte Kampkomiteen i Oslo en punktmarkering på Grønland torg til støtte for de arresterte etter årets LLL-demonstrasjonen 14. januar i Berlin, Tyskland. Til svært varm respons ble det delt ut flygeblader som spredte ordet om angrepet og som fordømte angrepene på solidaritetsbevegelsen for Palestina internasjonalt. 

Grønland torg fyltes med energisk musikk til støtte for Palestina. Aktivistene hadde med et stort rødt banner med parolen «Støtt den palestinske motstandskampen! Fritt Palestina!» og bar flaggene til den tyske organisasjonen Roter Bund og den tyrkiske organisasjonen Partizan, for å direkte adressere de som uten å skjelve konfronterte imperialismens mordere og lakeier i det tyske politiet.

I løpet av markeringen ble det holdt appell og ropt slagord. I tillegg ble markeringen støttet og supplert med initiativ fra forbipasserende med slagord for Palestina. Det ble mange gode samtaler med folk som stoppet opp og viste støtte til saken og markeringen.

Doner til Kampkomiteen